trešdiena, 2014. gada 26. marts

Mitrinošs ķermeņa pieniņš ar Vaniļu un Hibiska ekstraktu.

Hibisks, jeb Ķīnas roze ir malu dzimtas augi ar sārtiem ziediem. Ikdienā hibisks ir populārās karkade tējas sastāvdaļa. To mēdz audzēt kā telpaugu arī Latvijā. Hibiska ekstraktu gatavo no ziediem un tas satur polisaharīdus, organiskās skābes, vitamīnus un pektīnus. Hibiska ekstrakts, pateicoties nelielam augļskābju saturam, samazina ādas sabiezējumus, uzlabo ādas elastību un palīdz uzlabot mitruma līmeni ādā. Pateicoties savelkošajām, pret iekaisuma un antioksidanta īpašībām , hibiska ekstrakts nodrošina ādas elastību un kavē dabiskās hialuronskābes zudumu ādā. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem.

Mitrinošs ķermeņa pieniņš ar Vaniļu un Hibiska ekstraktu.
Sastāvs: ūdens, alvejas pulveris, saulespuķu sēklu eļļa, kokosriekstu glikozīds, cetilalkohols, kakao sviests, glicerīns, glicerilstearāts, saharoze, olīveļļa, linsēklu eļļa, hibiska ekstrakts, vaniļas ēteriskā eļļa, ksantāns, e-vitamīns, pienskābe.
Iedarbība: Sastāvā esošais Hibiska ekstrakts, pateicoties nelielam augļskābju saturam, samazina ādas sabiezējumus, uzlabo ādas elastību un palīdz uzlabot mitruma līmeni ādā. Pateicoties savelkošajām, pret iekaisuma un antioksidanta īpašībām, hibiska ekstrakts nodrošina ādas elastību un kavē dabiskās hialuronskābes zudumu ādā. Vaniļas ēteriskā eļļa kermeņa pieniņam piešķir vieglu vaniļas aromātu.
Lietot: iemasēt ķermeņa ādu pēc siltas dušas/vannas.
Derīguma termiņš: 6 mēneši
Cena: 100ml – 11.50eur 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru