piektdiena, 2015. gada 27. marts

Relaksējošs SPA rituāls "Latvijas Dzintars" studijā "Borneo SPA" ar -60% atlaidi


Procedūrā ietilpst:
v  Dzintara pīlings visam ķermenim;
v   Visa ķermeņa aromamasāža ar klasiskās masāžas elementiem ar dabīgo zāļu eļļu un Е vitamīnu;
v  Krēms-maska MANGO-MANDARĪNS visam ķermenim;
v   Tējas dzeršanas rituāls
Procedūras ilgums: 100 min.
Procedūras apraksts:
Dzintaru plaši pielieto gan medicīnā, gan skaistumkopšanā. Dzintaram laiku laikos ir piedēvētas ne vien dziednieciskas, bet arī maģiskas īpašības. Tam ir viegli noticēt, ieskatoties sarežģītajā zīmējumā, kuru atstāja daudzi gadsimti katras pērlītes iekšpusē. Tā kā vērtīgs dzintars ir pārakmeņojušies skujkoku sveķi, tad tam piemīt ne tikai mehāniskās īpašības, bet arī ķīmiskā iedarbība. Dzintara skābe aktivizē šūnu elpošanas un apmaiņas procesus. Sukcinīta molekulas darbojas kā liela skaita brīvo elektronu avots. Tie vairojas sildīšanas laikā, piemēram, mikrorīvēšanas laikā, veicot masāžu. Dzintars ir antioksidants, tas spēj aizturēt brīvo radikāļu veidošanos. Dzintara pīlings sniedz kompleksu iedarbību, sākot no mehāniskās tīrīšanas un beidzot ar šūnu atveseļošanos. Tas vienlaicīgi attīra ādu, tonizē to un nomierina. Sukcinīta pīlings cīnās ar taukainās ādas problēmām un ar to saistītajām problēmām, padara ādu tvirtu.
Savukārt Zāļu aromamasāža baro ādu ar dažādiem mikroelementiem un Е grupas vitamīniem, kā arī A, K grupas vitamīniem, kas uzlabo vielmaiņu. Aromamasāža atsvaidzina, mitrina, attīra un tonizē ādu, padarot to gludāku, elastīgāku un samtaināku. Šī masāža baro ādu un piešķir tai maigu un patīkamu toni, var novērst pinnes un pigmentācijas plankumu rašanos. Zāļu masāža galvenokārt atbrīvo no negatīvajām domām, novērš sāpes, noņem psiholoģisko un fizisko nogurumu. Aromamasāža uz dabīgo zaļu bāzes ir lielisks profilaktiskais līdzeklis imunitātes un veselības stiprināšanai.
Krēms-maska MANGO-MANDARĪNS visam ķermenim.  Šī kombinācija lieliski mitrina, baro un tonizē ķermeņa ādu. Mango esošajiem vitamīniem piemīt lieliskas antioksidanta īpašības, bet mandarīnā esošās vielas veicina mitruma aizturi ādā, kas padara to veselīgu un skaistu.
Akcijas cena: 28.00eur (Pilnā cena 70eur)
Akcija spēkā līdz: 07.04.2015
Zvani un piesakies: 67186060 vai 20868888

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru