otrdiena, 2014. gada 18. februāris

Rožu - Lavandas ķermeņa skrubis.

Rozi tradicionāli dēvē par ziedu karalieni, aromterapijā to uzskata par ēterisko eļļu karalieni. Roze ir maigs, bet ļoti spēcīgs antidepresants. Daudzu simtu gadu garumā roze ieņem afrodiziaka (seksuāli veicinoša) lomu. Senie romieši izmētāja rožu ziedlapiņas jaunlaulāto ložā. Pateicoties aromātam rozi plaši izmanto ādas kopšanas līdzekļos  Tā der visiem ādas tipiem, īpaši sausai, jūtīgai un novecojušai ādai. Lai palutinātu savu ķermeni ar šo karalisko ziedu aromātu, piedāvājumā atradīsiet Rožu - Lavandas ķermeņa skrubi.
 Rožu – Lavandas ķermeņa skrubis.

Sastāvs: Aprikožu kauliņu un bio kokoseļļas, kazas piena, jogurta un kokosriekstu piena pulveri, niedru cukurs, rožlapas, lavandas ziedi, silīcijs, rožu un lavandas ēteriskās eļļas.
Iedarbība: Aprikožu kauliņu eļļa ir bagātīga ar poli nepiesātinātajām taukskābēm, oleīn un linolskābēm, kā arī A un E vitamīniem.Tā ir ideāla sausai, jūtīgai, izslāpušai ādai, tā mitrina, baro, mīkstina un nomierina ādu. Aprikožu kauliņu eļļai, pateicoties vitamīnu un taukskābju kombinācijai, piemīt pret novecošanās un pret iekaisuma īpašības. Vitamīni un minerālvielas, kuras atrodas kazas pienā, labvēlīgi iedarbojas uz ādu, padarot to mīkstu un maigu. Jogurta pulveris satur D, B6 un B 12 vitamīnus un minerālvielas, kas mitrina, baro un atjauno ādu. Kokosriekstu piena pulveris ir bagātīgs minerālvielu un vitamīnu avots – tas satur dzelzi, kalciju, magniju, kāliju un cinku, kā arī C, K un E vitamīnus, taukskābes un aminoskābes. Rožu ēteriskā eļļa skrubim piešķirs patīkamu un maigu rožu aromātu, bet lavandas ēteriskā eļļa sniegs jums antiseptiskas, atjaunojošas, mīkstinošas un relaksējošas terapeitiskās īpašības.
Lietot: 1-2 reizes nedēļā iesmērējot ķermeņa ādu un noskalojot ar siltu ūedni.
Derīguma termiņš: 6 mēneši

Cena: 150ml – 11.00eur

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru